mandag 14. november 2011

Ekkel opplevelse..


 Ble vekket i 3 tiden  i natt av at Latte var så urolig. Tok henne ut og luftet henne, men hun ville ikke roe seg. Så plutselig begynte hun å hovne opp, og på 1-2-3 var hun ikke til å kjenne igjen. 


Etter drøye 2 timer begynte hevelsen å gå tilbake.
Var hos dyrlegen i dag morges og fikk behandling, og konklusjonen er vel at det må være en allergisk reaksjon på noe hun har fått i seg. Tidliger på dagen hadde hun fått hull på en av hunde madrassene og dratt ut en del skumgummi. Regner med hun må har fått i seg noe av skumgummien, så mulig det er det hun reagerte på. Det var hvertfall en fryktelig ekkel opplevelse.
Nå i kveld er hun heldigvis nesten helt fin igjen. Noen som har opplevd noe lignende.?

3 kommentarer:

 1. Hei Hilde. Lurer på om ikke noen av våre vorsteh venner har vært borti dette :-) skal sjekke. Håper det går bra å at magen fungerer som den skal. Skumgummi er dårlig for..
  Mvh Frank

  SvarSlett
 2. Ja, magen fungere som den skal. Og jeg har sjekket bæsjen, uten å finne spor av skumgummi. Rare greier, men nå er hun heldigvis helt fin igjen.

  SvarSlett
 3. Ingrid Margrethe Bjåen12. desember 2011 kl. 19:27

  Hei!

  Det samme skjedde faktisk med Frekka au, veit ikkje kvifor. Men heile hode blei som ein ballong, eg hadde kortison her heime, så fekk gitt ho det ganske tidleg.
  Men ikkje så veldig moro nei. Men heldigvis har det ikkje skjedd igjen.

  SvarSlett